Προσλήψεις 4 εργατών καθαριότητας στη Σκόπελο

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση εκτάκτων, απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών, και συγκεκριμένα για την καθαριότητα των Σχολικών Μονάδων προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών την αίτηση τους με συνημμένα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως αφού προηγουμένως επικοινωνήσουν με την υπηρεσία
για να κλείσουν ραντεβού (τηλ. επικοινωνίας: 2424350131 , αρμόδιος υπάλληλος : Γκίκα Βασιλική ) και εφόσον εξαντλήσουν την δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής των
δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες και αρχίζει από 02-06-2020 επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου, στις Κοινότητες Γλώσσας και Κλήματος, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.skopelos.gov.gr έως και την 09-06-2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΚΟΠΕΛΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]