Προσλήψεις 2 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δ. Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8)
μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την ανακοίνωση, την αίτηση καθώς και την υπεύθυνη δήλωση από τον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Πρέβεζας https://www.dimosprevezas.gr .

Η αίτηση καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να είναι συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα και να αποσταλούν σε μορφή pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση adamou@1485.syzefxis.gov.gr ή να αποσταλεί με συστημένη επιστολή στο Δημαρχείο της Πρέβεζας και στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοτικής Κατάστασης και Διοικητική Μέριμνας στη ταχυδρομική διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου & Μπαχούμη 2, 481 00 Πρέβεζα αλλά και διαζώσης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (08:30 – 14:00) στο παραπάνω Τμήμα του Δήμου από την επόμενη της δημοσίευσης στον τοπικό τύπο και για δέκα εργάσιμες (10) ημέρες, έως και τις 26/10/2020. Τηλ. Επικοινωνίας 26823 60633

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!