Προσλήψεις 2 καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δ. Ηλιούπολης

Το ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ) ανακοινώνει την πρόσληψη, το ανώτατο δύο (2) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας
ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή, την Υπεύθυνη Δήλωση, την Ενημέρωση Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά
(συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα σε μορφή pdf) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο Τμήμα Αθλητισμού (υπόψη κ. Βάσσου & κ.Φραγκιαδάκη) του ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)- ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (Μεσσηνίας 26 και Δαμασκηνού τ.κ 16342 Ηλιούπολη), εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών αρχομένης από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης και συγκεκριμένα από 21/10/2020 έως και 04/11/2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]