Προσλήψεις 2 ατόμων στο ΚΚΠ Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

θέσεις εργασίας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος ανακοινώνει την κατάρτιση καταλόγων για την πλήρωση συνολικά δύο (2) θέσεων έκτακτου Επικουρικού προσωπικού με σύναψη σύμβασης Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας έως 30/09/2020 για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωναϊού COVID-19. ΢το πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης δύο (2) άτομα.

Η αίτηση υπογεγραμμένη με συνημμένα όλα τα δικαιολογητικά θα υποβληθεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στο e-mail του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΢τερεάς Ελλάδας [email protected]

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες (ημερολογιακές) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της περίληψης της ορθής επανάληψης της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας www.kkppstereas.gr, ήτοι μέχρι Κυριακή 05/07/2020 και ώρα 23.59.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!