Σάββατο
10
Ιούνιος
Back

Προσλήψεις 18 ατόμων στο Διονύσου

Ο Δήμος Διονύσου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας έως 4 μήνες έως τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, συνολικoύ αριθμού 18 ατόμων για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου tm. prosopikou @ dionysos. gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο Κεντρικό Δημαρχείο στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Διονύσου, Λεωφόρος Λίμνης Μαραθώνος 29 & Αθανασίου Διάκου 1, Τ.Κ 14565 Άγιος Στέφανος
απευθύνοντάς την στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου Διονύσου (τηλ επικοινωνίας 2312030627-653-647-615).

To εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση της αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και υπολογίζεται από την επομένη της ανάρτησης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Διονύσου και στο διαδικτυακό τόπο αυτού (www.dionysos.gr) , δηλαδή από 1- 6-2021 έως 5 -6-2021 και από ώρα 09:00 έως 13:00.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!