Προσλήψεις 14 ατόμων στο Δήμο Αιγάλεω - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
2
Ιανουάριος
Back

Προσλήψεις 14 ατόμων στο Δήμο Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, (μερικής απασχόλησης) δίμηνης διάρκειας, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη αναγκών της λειτουργίας τεσσάρων ΚΔΑΠ του Δήμου Αιγάλεω, που εδρεύουν στο 2ο, 8ο, 12ο & 19ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Αιγάλεω στην Διεύθυνση: Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, Αιγάλεω Τ.Κ. 12243, εντός προθεσμίας πέντε (5)
ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της τόσο στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, όσο και στην ιστοσελίδα του Δήμου και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 06/12/2021 έως και Παρασκευή 10/12/2021, 8:00 έως 14:30. Οι ενδιαφερόμενοι επίσης θα μπορούν να κατεβάσουν την ΑΙΤΗΣΗ–ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, την οποία και θα την βρουν
αναρτημένη μαζί με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Αιγάλεω, να την συμπληρώσουν και να την αποστείλουν έως και την Παρασκευή 10/12/2021 μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά, στο Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο του δήμου Αιγάλεω.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!