Παρασκευή
22
Σεπτέμβριος
Back

Προσλήψεις 12 ατόμων στο Δήμο Πετρούπολης (προκήρυξη)

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη πρόσκαιρης ανάγκης – σύμφωνα με το Κεφάλαιο Γ του Ν.4765/2021 -δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 6-12 ετών με αθλοπαιδίες, ύστερα από τη λήξη του σχολικού
έτους, όπου η μη άμεση κάλυψή της θα επιφέρει δυσμενείς και μη αναστρέψιμες συνέπειες για τις οικογένειες εργαζόμενων γονιών.

Οι Ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν την ελληνική ιθαγένεια εκτός εάν πρόκειται για πολίτες των κρατών -μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 12 του Ν.3584/07 ή για αλλοδαπούς πολίτες, των οποίων ο διορισμός προβλέπεται από ειδική διάταξη νόμου. (Ελ.Συν.Κλιμ. Τμ. 1 Πράξη 191/2017). Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, και να έχουν τη φυσική ικανότητα να ανταποκριθούν στις θέσεις εργασίας. Να μην έχουν κώλυμα πρόσληψης, ούτε κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά το χρόνο της πρόσληψης, (άρθρο 8 του ν. 3528/2007 (Α΄ 26), με την επιφύλαξη της παρ. 6 του άρθρου 4 του ν. 2207/1994)

Το εν λόγω προσωπικό συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων, θα προσληφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης για τη κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης και την υλοποίηση της δράσης “Καλοκαιρινές Αθλοπαιδίες (Summer Camp) 2023” για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα.

Οι συμβάσεις θα είναι διάρκειας πέντε (5) εβδομάδων, μερικής απασχόλησης, πενθήμερο – εξάωρο σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασίας που θα κατατίθεται με έναρξη στις 19/06/2023.

Δείτε την προκήρυξη: 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!