Προσλήψεις 10 οδηγών στην ΕΥΑΘ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  Α.Ε (ΕΥΑΘ Α.Ε) ανακοινώνει την πρόσληψη δέκα (10) ατόμων ειδικότητας Οδηγών Οχημάτων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου 2μηνης διάρκειας, για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της ΕΥΑΘ Α.Ε. που εδρεύει στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Μπορείτε να αντλήσετε τα έγγραφα από τους παρακάτω συνδέσμους:

Προκήρυξη

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Υποβολή αιτήσεων: από  Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 έως και Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία αναγράφονται στην προκήρυξη, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας μας στο Τμήμα Προσωπικού-Μισθοδοσίας και Εκπαίδευσης, Εγνατίας 127 – 6ος όροφος.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΟΔΗΓΟΙ, ΕΥΑΘ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]