Προσλήψεις 10 ατόμων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Π.Ε. Ζακύνθου) ανακοινώνεται η πρόσληψη δέκα (10) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως την 26η.6.2019, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρ. 20 του Ν. 2190/1993, όπως ισχύει, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων και επειγουσών αναγκών, που προέκυψαν από τον σεισμό της
26ης Οκτωβρίου 2018.

Η κατανομή των θέσεων ανά εκπαιδευτική βαθμίδα και ειδικότητα έχουν ως εξής:

Τα απαιτούμενα προσόντα και τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι περιγράφονται αναλυτικά στο πλήρες κείμενο της Ανακοίνωσης, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ( www . pin . gov .gr) και στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Π.Ε. Ζακύνθου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση:

Διοικητήριο, Τ.Κ. 29100, Ζάκυνθος, Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, Δ/νση Διοικητικού Οικονομικού, Τμήμα Διοίκησης, Ανθρωπίνων Πόρων και Μισθοδοσίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 και λήγει την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Διοικητικού Οικονομικού Π.Ε. Ζακύνθου, Τμήμα Διοίκησης, Ανθρωπίνων Πόρων και Μισθοδοσίας, τηλέφωνα 26953 60324 – 415 – 385.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!