Παιδικές κατασκηνώσεις Δήμων: Έρχονται 691 προσλήψεις (ΦΕΚ)
Σάββατο
4
Φεβρουάριος
Back
Παιδικές κατασκηνώσεις Δήμων: Έρχονται 691 προσλήψεις (ΦΕΚ)

Παιδικές κατασκηνώσεις Δήμων: Έρχονται 691 προσλήψεις (ΦΕΚ)

Στις 691 ανέρχονται οι προλήψεις στις κρατικές κατασκηνώσεις των οποίων η λειτουργία έχει ανατεθεί στους Δήμους. Αυτό προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση:

Ορίζεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 9 του ν. 3812/2009, όπως ισχύουν, οι ανάγκες σε προσωπικό των παιδικών εξοχών – κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος έτους 2021 είναι εξακόσια ενενήντα ένα (691) άτομα, εποχικού χαρακτήρα για χρονικό διάστημα έως δύο (2) μήνες.

Η κατανομή του προσωπικού αυτού ανά ειδικότητα στις παιδικές εξοχές – κατασκηνώσεις, των οποίων η λειτουργία έχει ανατεθεί στους Δήμους, θα πραγματοποιηθεί με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Της διαδικασίας πρόσληψης των εργαζομένων που θα καλύψουν τις, βάσει της παρούσας, προσδιοριζόμενες ανάγκες, θα προηγηθεί ανακοίνωση κατά αναλογία του άρθρου 41 του ν. 4765/2021.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!