Νέο «άδειασμα» Γρηγοράκου από τον Γ. Μιχελάκη

Μετά το «άδειασμα» την Πέμπτη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου από  το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σχετικά με τις προσλήψεις 850.000 υπαλλήλων επί κυβερνήσεων Καραμανλή, τη «σκυτάλη» πήρε ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος με τη σειρά του μιλώντας στο Vimafm, τόνισε ότι τα επίσημα στοιχεία για τους δημοσίους υπαλλήλους δεν συμφωνούν με τις δηλώσεις του κ. Γρηγπράκου.

Ο κ. Μιχελάκης συμφώνησε με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη και «άδειασε κομψά» τον αναπληρωτή του λέγοντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ: «Να μιλήσουμε με αριθμούς, που δεν διαψεύδονται και είναι δεδομένοι. 31 Δεκεμβρίου 2009: 692.907 υπάλληλοι και 183.000 είναι το μη τακτικό προσωπικό. Σήμερα, με τα τελευταία στοιχεία, Ιούλιο του 2013: 612.414 τακτικό προσωπικό και το μη τακτικό 67.568. Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία του κράτους και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης».

Πρόσθεσε πάντως πως «για την κυβέρνηση και τον κ. Γρηγοράκο ή εμένα και όλα τα στελέχη της κυβέρνησης, το κυρίαρχο ζήτημα είναι η διάσωση του τόπου».

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ, ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση