Νέες προσλήψεις στην ΕΡΤ

Νέα πρόσωπα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης. Η δίοικηση της ΕΡΤ αποφάσισε να ενισχύσει με πρόσωπα συγκεκριμένων ειδικοτήτων τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που θα ανανεώνονται δημοσιογράφους, γραφίστες, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ανοίγοντας λίγο τις πόρτες της ΕΡΤ σε ανθρώπους που αναζητούν εργασία.
Η Αγγελική Παπαθανασίου  προσλαμβάνεται (data journalism), έως την 31 Δεκεμβρίου του 2020, με δικαίωμα παράτασης με σκοπό τη συγκέντρωση ειδήσεων με rewriting από τις πηγές του ρεπορτάζ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, πρακτορεία ειδήσεων, εγχώρια και διεθνή, κλπ). Επίσης θα εμπλουτίζει τα κείμενά της επιλέγοντας βίντεο και audio, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης για το ίδιο διάστημα με  σύμβασης έργου προσλαμβάνεται οι Γραφίστες Ερρίκος Παρθενίου και Γιάννης Αντωνίου με χρήση τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας AR (Augmented Reality) και 3D Animation, για την παραγωγή δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών.  Ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής για την εικόνα των δελτίων ειδήσεων ο Θεμιστοκλής Μερτύρης. Για την παρουσίαση στη νοηματική γλώσσα των δελτίων ειδήσεων και των έκτακτων ανακοινώσεων δημοσίου ενδιαφέροντος προσλαμβάνεται η  Φωτεινή Ανέστη και ως Βοηθός Παραγωγής, για την παραγωγή των ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών της Πρωινής και Μεσημβρινής Ζώνης ο  Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος.

Τέλος στο Πρώτο Πρόγραμμα  καλύπτοντας 20 ώρες ζωντανού προγράμματος τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα η Βασιλική Κολτσίδα και η  Γεωργία Σκιτζή.

Πηγή: tvnea.com

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΤ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!