Έρχονται τουλάχιστον 80 προσλήψεις στα ΚΕΠ

Για τα ψηφιακά ΚΕΠ και τις προσλήψεις στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών μίλησε στην aftodioikisi.gr η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου:

Θα κοιτάξουμε και μέσα στο 2019 κάποιες κενές οργανικές θέσεις να τις καλύψουμε, με προτεραιότητα, βεβαίως, σε μέρη της Ελλάδας που έχουν και τις μεγαλύτερες ελλείψεις. Αλλά ταυτόχρονα προωθούμε κι ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα  που ονομάζεται «Ψηφιακά ΚΕΠ». Ήδη μια σειρά από λειτουργίες των ΚΕΠ έχουν ψηφιοποιηθεί. Και θα αναβαθμίσουμε αυτές τις λειτουργίες και θα διευρύνουμε τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται ψηφιακά.

Είπατε για προσλήψεις στα ΚΕΠ. ΟΙ εργαζόμενοι ζητούν περίπου 250 προσλήψεις. Έχετε τη δυνατότητα γι’ αυτές ή και περισσότερες; Έχετε προσδιορίσει τον αριθμό;

Υπάρχουν και κενά. Άρα θα ξεκινήσουμε κυρίως με τα κενά, τις κενές θέσεις..

Πόσες είναι αυτές, θυμάστε;

Νομίζω είναι καμιά 80αριά αν θυμάμαι καλά…Θα ξεκινήσουμε από ΚΕΠ είτε σε απομακρυσμένες περιοχές είτε εκεί που πραγματικά υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Συνολικά είναι περίπου 250 οι θέσεις που χρειάζονται αλλά δεν μπορώ να δεσμευθώ αυτή τη στιγμή για το σύνολο. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις. Και μιλάμε για την επόμενη χρονιά.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΚΕΠ, ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!