Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Α/2008

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1A/2008 (Φ.Ε.Κ. 646/02.12.2008 Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση των κατωτέρω δύο (2) θέσεων μονίμου Ειδικευμένου Επιστημονικού Προσωπικού του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ” [κωδικός θέσης: 10003]
  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ” [κωδικός θέσης: 10004]

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες διοριστέων, αναπληρωματικών, κατάταξης, πίνακες υποψηφίων που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής αλλά δεν κλήθηκαν σε συνέντευξη και οι πίνακες αποκλειομένων.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι  υποψήφιοι καθώς και εκείνοι που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής αλλά δεν κλήθηκαν σε συνέντευξη εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας, όλοι όμως οι ανωτέρω πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, 1Α/2008


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!