Διορθωτές για επιμέλεια κειμένων στη Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης εγκαινιάστηκε το Μάιο του 2004 θέτοντας ως στόχο να εντάξει την Ελλάδα στο χάρτη των διεθνών εκθέσεων βιβλίου και να δημιουργήσει ένα νέο κομβικό άξονα πολιτιστικών και εμπορικών συναλλαγών στο χώρο της παγκόσμιας εκδοτικής παραγωγής. Η έκθεση, που διαρκεί τέσσερις ημέρες και διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, είναι το πιο σημαντικό ετήσιο ραντεβού για το βιβλίο. Συγκεντρώνει εκατοντάδες εκδότες, συγγραφείς, μεταφραστές, λογοτεχνικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, βιβλιοπώλες, βιβλιοθηκονόμους, ιδρύματα, φορείς και οργανισμούς για το βιβλίο από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, τη ∆υτική Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και από όλο τον κόσμο. Η Έκθεση κατατάσσεται πλέον στους κορυφαίους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας καθώς το κοινό της ξεπερνά τις 55.000 από τη Θεσσαλονίκη αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Το αντικείμενο του έργου αφορά στην διόρθωση / επιμέλεια κειμένων (στα ελληνικά) του ενημερωτικού και προωθητικού υλικού (έντυπου και ηλεκτρονικού) της 14ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Η συνολικά απαιτούμενη ποσότητα εργασιών εκτιμάται σε 40.000 λέξεις.

Ενδεικτικές οι εργασίες διόρθωσης και επιμέλειας αφορούν στα ακόλουθα:

  • Πολιτιστικό πρόγραμμα
  • Κείμενα παρουσίασης προσκεκλημένων συγγραφέων
  • Περιεχόμενο ιστοσελίδας
  • Δελτία Τύπου
  • Διαφημιστικό/ενημερωτικό υλικό
  • Κείμενα εκδόσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης

Η παροχή των υπηρεσιών του Αναδόχου θα αρχίσει με την υπογραφή της σύμβασης και θα διαρκέσει έως τις 14.5.2017. Ο Ανάδοχος θα πρέπει να ολοκληρώνει έγκαιρα κάθε επιμέρους εργασία που εμπίπτει στις υποχρεώσεις του, είτε να ενημερώνει έγκαιρα την Αναθέτουσα Αρχή για τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη υλοποίηση του αντικειμένου του έργου.

Τα Παραδοτέα του Αναδόχου περιλαμβάνουν:

– Κείμενα διορθωμένα και επιμελημένα στα ελληνικά

– Έκθεση απολογισμού των αναληφθεισών ενεργειών διόρθωσης και επιμέλειας

Β. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Βασικό κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης αποτελούν η τεκμηριωμένη σημαντική εμπειρία του Αναδόχου στην γλωσσική επιμέλεια και τυπογραφική διόρθωση κειμένων ενημερωτικού – προωθητικού χαρακτήρα καθώς και η τεκμηριωμένη εμπειρία και μεθοδολογία αντιμετώπισης των απαιτήσεων στην εκδοτική διαδικασία.

Γ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η αμοιβή του αναδόχου θα ανέλθει σε 400 € πλέον του ΦΠΑ που αναλογεί.

Δ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

05.05.2017 και ώρα 15:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΟΡΘΩΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!