ασεπ-3γβ-2023-βγήκε-η-προκήρυξη-με-4-276-μόνιμες-958454
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 14.12.2023 | 08:01

ΑΣΕΠ-3ΓΒ/2023: Βγήκε η προκήρυξη με 4.276 μόνιμες προσλήψεις (ΦΕΚ)

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η 3ΓΒ/2023 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr.

H εν λόγω προκήρυξη αφορά στην πλήρωση συνολικά 4.276 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και δικαιολογητικών αρχίζει στις 27 Δεκεμβρίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00

Η προκήρυξη αφορά 192 φορείς του δημοσίου, κυρίως ΟΤΑ, Υπουργεία, ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ.

Συμβουλές για την προκήρυξη 3ΓΒ/2023 έδωσε πρινα πό λίγες μέρες με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ. Θ. Παπαϊωάννου.

Όπως τονίζει, πρόκειται για προκήρυξη 910 σελίδων με 192 φορείς (σ.σ. αφορά 4.276 μόνιμες προσλήψεις), και γι’ αυτό συμβουλεύει τους υποψηφίους:

– Ανατρέξετε στην προκήρυξη πριν ακόμη αρχίσει η υποβολή των αιτήσεων

– Επιλέξτε με ιδιαίτερη προσοχή ποιες από τις θέσεις (για τις οποίες βέβαια έχετε τα κατάλληλα πτυχία και άλλα τυπικά προσόντα) πράγματι επιθυμείτε με βάση το αντικείμενο, την υπηρεσία και τις γεωγραφικές παραμέτρους.

«Εάν αρχίστε να το σκέφτεστε την ώρα που συμπληρώνετε ηλεκτρονικά την αίτηση, ή ακόμη εάν δηλώσετε άπειρο αριθμό θέσεων που κατά βάθος ξέρετε ότι δεν σας ταιριάζουν ή δεν θα πάτε γιατί είναι πολύ μακριά, θα ταλαιπωρηθείτε κατά την υποβολή της αίτησης και θα ταλαιπωρήσετε και τους συνυποψηφίους σας. Πάνω από όλα, θα επιμηκύνετε τον χρόνο πραγμάτωσης των προσλήψεων αφού θα έχουμε αλλεπάλληλες αναπληρώσεις», καταλήγει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις: