ΑΣΕΠ: Τρεις νέες προκηρύξεις για 634 μόνιμες θέσεις (λίστα) -
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back
ΑΣΕΠ: Τρεις νέες προκηρύξεις για 634 μόνιμες θέσεις (λίστα)

ΑΣΕΠ: Τρεις νέες προκηρύξεις για 634 μόνιμες θέσεις (λίστα)

ΑΣΕΠ: Τρεις νέες προκηρύξεις μπήκαν σε επεξεργασία, σύμφωνα με έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής. Πρόκειται για 634 μόνιμες θέσεις σε υπουργείο Μετανάστευσης, ΕΥΑΘ και ΕΛΣΤΑΤ.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

  • Επεξεργασία προκήρυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την πλήρωση 470 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.
  • Επεξεργασία προκήρυξης της ΕΥΑΘ για την πλήρωση 49 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.
  • Επεξεργασία προκήρυξης της ΕΛΣΤΑΤ για την πλήρωση 115 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας

 Υπενθυμίζεται ότι οι δύο επόμενες προκηρύξεις που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ θα είναι οι:

8Κ/2021 για είκοσι (120) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (Υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού-Ο.Α.Ε.Δ. (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), η οποία έχει ήδη σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων.

-9Κ/2021, που αφορά 416 μόνιμες θέσεις σε Φυλακές της χώρας, η οποία θα αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, ενώ η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!