ΑΣΕΠ: Πότε θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 2Κ/2017

Εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου των ενστάσεων επί των προσωρινών πινάκων της Προκήρυξης 2Κ/2017  (ΦΕΚ 5/13-2-2017 και ΦΕΚ 8/15-2-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα εννέα (69) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η διαδικασία του ελέγχου θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοέμβριου και αμέσως μετά θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες των επιτυχόντων.

Υπενθυμίζουμε ότι τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2017 εκδόθηκαν και καταχωρήθηκαν στις 27 Ιουνίου 2017, ενώ η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων έληξε στις  7 Ιουλίου 2017.

Προσωρινός Πίνακας Διοριστέων

Προσωρινός Πίνακας Απορριπτέων

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2Κ/2017


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!