ΑΣΕΠ -γραπτός διαγωνισμός: Πλησιάζει η μεγάλη προκήρυξη των 1.700 μόνιμων θέσεων - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
27
Ιούνιος
Back
ΑΣΕΠ: 425 προσλήψεις σε 17 δήμους & 1 ΦΟΔΣΑ (πίνακες)

ΑΣΕΠ -γραπτός διαγωνισμός: Πλησιάζει η μεγάλη προκήρυξη των 1.700 μόνιμων θέσεων

Όλο και πιο κοντά είναι η ώρα που το ΑΣΕΠ θα δημοσιοποιήσει τον μεγάλο και  περιβόητο γραπτό διαγωνισμό.

Ειδικότερα, στα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr να δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη για τον μεγάλο διαγωνισμό της Ανεξάρτητης Αρχής για το 2022.

Πρόκειται για τον πρώτο γραπτό διαγωνισμό με βάση το  Ν. 4765/21: «Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα και ενίσχυση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) και λοιπές διατάξεις», που αναμένεται να διεξαχθεί το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, θα αφορά 1000 -1.700 μόνιμες θέσεις.

Κι αυτό γιατί, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλές από τις θέσεις που έχουν ζητήσει φορείς του Δημοσίου θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες παλαιότερων προκηρύξεων.

Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γραπτός διαγωνισμός θα αφορά θέσεις των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν σε 10ημερη προθεσμία. Στην βαθμολογία των γραπτών εξετάσεων θα προστεθούν και τα μόρια που προκύπτουν από συγκεκριμένες ειδικότητες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!