ΑΣΕΠ: Έρχονται οριστικά αποτελέσματα εντός Μαΐου -Ποια προκήρυξη αφορούν

Οι περιορισμένοι ανθρώπινοι πόροι του ΑΣΕΠ αλλά και η ενασχόληση των στελεχών της Ανεξάρτητης Αρχής με την περίφημη προκήρυξη 3Κ/2018 έχουν οδηγήσει σε καθυστερήσεις στην ανακοίνωση προσωρινών και οριστικών αποτελεσμάτων παλαιότερων προκηρύξεων. Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρουν πηγές του ΑΣΕΠ στην aftodioikisi.gr, εντός Μαΐου θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες για 43 θέσεις ΠΕ της προκήρυξης   16K/2017.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί οι οριστικοί πίνακες για τις υπόλοιπες κατηγορίες θέσεων (10 ΤΕ, 8 ΔΕ και 1 ΥΕ), με αποτέλεσμα εντός Μαΐου να κλείνει η συγκεκριμένη προκήρυξη.

Να σημειωθεί ότι η προκήρυξη 16Κ/2017 αφορούσε εξήντα δύο (62) θέσεις μονίμου προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής,  Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία- Εφορείες Αρχαιοτήτων- Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο), στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, στο Μουσείο της Ακρόπολης (Ν.Π.Δ.Δ.) και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Ν.Π.Δ.Δ.).

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΠΕ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16Κ/2017, ΜΑΙΟΣ 2019, 43 ΘΕΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!