ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για προσλήψεις 1.000 μόνιμων σε νοσοκομεία (ειδικότητες)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προκήρυξη 1.000 μονίμων θέσεων σε νοσοκομεία της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχετικό αίτημα του υπουργείου Υγείας έχει φτάσει στο ΑΣΕΠ και οι υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής προετοιμάζουν τη σχετική προκήρυξη.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ, η σχετική προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του Ιανουαρίου, ώστε μέσα στο Φεβρουάριου του 2019 να εκδοθεί προκειμένου να ξεκινήσει ο διαγωνισμός. (upd: Τελικώς μετά από πίεση του υπουργείου Υγείας η προκήρυξη στάλθηκε σήμερα στο Εθνικό Τυπογραφείο). 

Οι τρεις κατηγορίες ειδικοτήτων για τις οποίες θα προκηρυχθούν οι 1.000 θέσεις είναι: «Διοικητικοί, νοσηλευτές, βοηθητικό και παραϊατρικό προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης».

Το νέο προσωπικό θα κατανεμηθεί σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας και τις Μονάδες Υγείας.

Τα προσόντα που κάνουν την διαφορά είναι η εντοπιότητα, ο βαθμός του βασικού τίτλου σπουδών, η προϋπηρεσία (στο αντικείμενο των θέσεων) και τυχόν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό για τις θέσεις που είναι απαραίτητο.

Όσοι διεκδικήσου θέσεις διοικητικών υπαλλήλων, θα πρέπει να έχουν γνώσεις χειρισμού Η/Υ και ξένων γλωσσών.

Για το νοσηλευτικό προσωπικό απαραίτητα είναι η άδεια άσκησης επαγγέλματος και η ταυτότητα μέλους ΕΝΕ.

Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη είναι:

ΠΕ Κλινικών Ψυχολόγων, ΠΕ Ακτινοφυσικών, ΤΕ Εργοθεραπευτών , ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ΤΕ Νοσηλευτών, ΤΕ Φυσικοθεραπείας, ΠΕ Νοσηλευτών, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Νοσηλευτών, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΤΕ Λογοθεραπευτών, ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών και ΥΕ Τραυματιοφορέων.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!