ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Ε/2020

2K/2019

Εκδόθηκαν  τα  οριστικά  αποτελέσματα  της  Προκήρυξης 1E/2020 (ΦΕΚ. 14/ 12.05.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στη  Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (Υπουργείο  Ανάπτυξης και Επενδύσεων), με  σύμβαση  εργασίας  ιδιωτικού  δικαίου   αορίστου   χρόνου,  οι  οποίες  προκηρύχθηκαν  ως  εξής:

  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο ‘’Νομικής με Ειδίκευση στο Δημόσιο ή Διοικητικό Δίκαιο’’ (κωδ. θέσης 10001)
  • μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο ‘’Νομικής με Ειδίκευση στο Εταιρικό ή Εμπορικό Δίκαιο’’ (κωδ. θέσης 10002).

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κατάταξης, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.07.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Οδηγός εύρεσης Αριθμού Μητρώου Υποψηφίου

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, 1Ε/2020


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]