ΑΣΕΠ: Εκδίδονται δύο προκηρύξεις με 403 μόνιμες θέσεις -Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
22
Ιούνιος
Back

ΑΣΕΠ: Εκδίδονται δύο προκηρύξεις με 403 μόνιμες θέσεις -Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση δύο μεγάλων προκηρύξεων του ΑΣΕΠ.  Οι δύο προκηρύξεις που αφορούν συνολικά 400 προσλήψεις σε μόνιμες θέσεις βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται να εκδοθούν άμεσα.

α) Την προκήρυξη 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση 283 μόνιμων θέσεων στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ), στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ-πρώην ΑΔΙΠ-), στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠαΠελ), στο Πάντειον Πανεπιστήμιο, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

β) Την προκήρυξη 4Κ/2002 ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν  είκοσι (120) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης  στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (Ανεξάρτητη Αρχή) και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού  Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) (Ανεξάρτητη Αρχή) σύμφωνα  με το  άρθρο 28 του ν. 4765/2021. 

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Η διαδικασία της έναρξης υποβολής αιτήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr και για τις δύο προκηρύξεις αναμένεται να ξεκινήσει με πολύ μικρή ημερολογιακή απόκλιση μεταξύ τους είτε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, είτε την πρώτη του Ιουλίου. Η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες.

Δείτε τις θέσεις των δύο Προκηρύξεων:

3Κ/2022

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!