ΑΣΕΠ-7Κ/2018: Η ανακοίνωση για την πρακτική δοκιμασία

To ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι η πρακτική δοκιμασία του κλάδου ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων Τ4/Α  που προβλέπεται στο Κεφάλαιο Δ΄ της 7Κ/2018 προκήρυξης (Φ.Ε.Κ. 18/14-06-2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα διεξαχθεί  την  Δευτέρα 13η  Ιουλίου  2020.

Η πρακτική δοκιμασία θα διεξαχθεί στο εξεταστικό κέντρο της Αθήνας (Σχολή ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.,  Λεωφόρος Άνοιξης 44, Άνοιξη Αττικής, Τηλ. 2106229515) και από ώρα 9:30 έως 14:00, ( ώρα προσέλευσης 9:00)  και θα περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ανέβασμα σε σκάλα ύψους 9m, στοιχειώδεις εργασίες επί του στύλου με μέγιστο χρόνο 20΄΄
  • Ανύψωση βάρους 20kg από το ύψος των ώμων  σε ανάταση, οκτώ (8) φορές, με μέγιστο χρόνο 20΄΄
  • Δρόμος ταχύτητας 60m με μέγιστο χρόνο 20΄΄.

Καλούνται να λάβουν μέρος είκοσι πέντε (25) υποψήφιοι, φερόμενοι ως διοριστέοι και επιλαχόντες, σύμφωνα με το συνημμένο πίνακα, λόγω μη συμπλήρωσης του αριθμού των προκηρυχθεισών θέσεων από την προγενέστερη πρακτική δοκιμασία.

Καλούνται οι αναφερόμενοι στο συνημμένο πίνακα να προσέλθουνέχοντας μαζί τους  το Ατομικό Δελτίο Ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους ( π.χ.  Διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Θα πρέπει επίσης να φροντίσουν ώστε ο ρουχισμός τους να είναι κατάλληλος για την πρακτική δοκιμασία  ( π.χ. αθλητική φόρμα ή φόρμα εργασίας).

Υποψήφιοι, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο δεν θα προσέλθουν στην ειδική πρακτική δοκιμασία ή θα αποτύχουν σε αυτή, θα διαγραφούν από τους πίνακες κατάταξης του οικείου κλάδου.

Η Επιτροπή διεξαγωγής της δοκιμασίας θα λάβει κάθε μέτρο προστασίας σχετικά τόσο με τη διαδικασία όσο και για τη διασφάλιση των κανόνων προστασίας της υγείας λόγω  covid-19.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΔΕΔΔΗΕ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, 7Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!