ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Δυσκολίες στον έλεγχο οδηγούν σε καθυστερήσεις

Δυσκολίες στον έλεγχο της προκήρυξης 3Κ/2018 διαπιστώνουν οι ελεγκτές του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με όσα τονίζουν ανώτατα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής στην aftodioikisi.gr. «Δυστυχώς οι καραμπόλες δεν επέτρεψαν να ‘κλειδώσουν’ παρά μόνο οκτώ από τις 30 εναπομείνασες θέσεις την περασμένη εβδομάδα, για τις οποίες ανοίχτηκαν πάνω από 200 αιτήσεις (σ.σ. δηλαδή πάνω από 25 για κάθε μία από αυτές», τονίζει στέλεχος του ΑΣΕΠ στην aftodioikisi.gr. Ο ίδιος προσθέτει ότι «με αυτά τα δεδομένα γίνεται προσπάθεια ο έλεγχος και για τις υπόλοιπες 22 θέσεις να κλείσει τις επόμενες ημέρες, ώστε να ανακοινωθούν το συντομότερο οι οριστικοί πίνακες».

Περίπλοκες θέσεις

Όταν, μάλιστα, του τίθεται το νέο δεδομένο, δηλαδή, η προκήρυξη εθνικών εκλογών την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, με αποτέλεσμα να «παγώνουν» όλες οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ, άρα και η ανακοίνωση των οριστικών πινάκων της 3Κ, προσθέτει με έμφαση: «Κάνουμε το καλύτερο δυνατό», χωρίς, όμως, να μπορεί να δεσμευθεί αν θα επιτευχθεί ο στόχος για ανακοίνωσή τους πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, ο στόχος πριν την εξέλιξη με τις εθνικές εκλογές ήταν να ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες την εβδομάδα 3 έως 9/6.

Σε σχέση με τις καθυστερήσεις, εξηγεί ότι «όσο προχωράμε προς το τέλος μένουν οι πιο περίπλοκες θέσεις, με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να κάνουμε βουτιές στις αιτήσεις των υποψηφίων».

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!