Απόσπαση 106 ατόμων στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (Ε.Υ.Δ.Ι.Χ.), που εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη της Π.Ε. Πειραιώς της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να στελεχώσει την Κεντρική Υπηρεσία της, ανακοινώνει την πρόσληψη με απόσπαση Προσωπικού, διάρκειας αορίστου χρόνου, συνολικά εκατόν έξι (106) ατόμων, Μονίμων ή με σύμβαση ΙΔΑΧ Υπαλλήλων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

2ΕΕΠ Νομικών, Κ.Υ., Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς

52ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Κ.Υ., Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς

3ΠΕ Μηχανικών, Κ.Υ., Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς

3ΠΕ Πληροφορικής, Κ.Υ., Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς

30ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, Κ.Υ., Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς

2ΤΕ Πληροφορικής, Κ.Υ., Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς

9ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, Κ.Υ., Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς

1ΔΕ Πληροφορικής, Κ.Υ., Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς

2ΔΕ Οδηγών, Κ.Υ., Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς

2ΔΕ Επιμελητών, Κ.Υ., Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Πειραιάς.

Επισημαίνεται ότι για τους μόνιμους υπαλλήλους και τους υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του δημοσίου και των Ν.Π.Δ.Δ., το πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών δύναται να ζητηθεί αυτεπάγγελτα από την ΕΓΔΙΧ, κατ’ εφαρμογή της αρ. ΔΙΑΔΠ/Α/17854/10-07-2009 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1171/τ.Β/11-07-2007).

Διευκρινίζεται ότι έως ότου συμπληρωθούν οι κενές θέσεις σε κάθε κατηγορία προσωπικού, η παρούσα προκήρυξη – πρόσκληση θα παραμείνει σε ισχύ. Σε τακτά χρονικά διαστήματα (ενδεικτικά κάθε 15-30 ημέρες) θα εξετάζονται τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων, θα αξιολογούνται τα προσόντα και η υπηρεσία θα προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας (συνημμένο σχετικό υπόδειγμα) με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε εγγράφως, είτε ταχυδρομικά επί αποδείξει, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην παρακάτω διεύθυνση:

Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργάνωσης, Θηβών 196-198, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Τ.Κ. 182 33, Πειραιάς Αττικής.

Πληροφορίες στα τηλ.: 213 2125647 ή 213 2125651 ή 213 2125661.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: ANOIKTH, εργάσιμες ημέρες και ώρες

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΗ, 106 ΑΤΟΜΑ, ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!