ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-«Ουρά 3Κ»: Νέα προκήρυξη με νέα αιτήματα δήμων & υπουργείων

Αλλάζει ριζικά τόσο ποσοτικά, όσο και δομικά η περιβόητη προκήρυξη που αφορούσε τις προσλήψεις 758 υπαλλήλων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, την οποία είχαμε συνηθίσει να αποκαλούμε «ουρά» της μεγάλης προκήρυξης 3Κ/2018.

Στην συγκεκριμένη προκήρυξη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  της aftodioikisi.gr από κυβερνητικές πηγές, δεν θα συμπεριλαμβάνονται μόνο τα συμπληρωματικά στην 3Κ, αιτήματα   των δήμων, οι οποίοι δεν είχαν προλάβει να ζητήσουν το συγκεκριμένο προσωπικό για διάφορους λόγους.

Πλέον, πέραν των 758 θέσεων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων που μέχρι τώρα είχαν κατατεθεί ,θα προστεθούν και νέες θέσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  στη συγκεκριμένη προκήρυξη θα ενταχθούν νέα αιτήματα των δήμων αλλά και υπουργείων. Η προκήρυξη είναι δεδομένο ότι θα μεγαλώσει ως προς τον αριθμό των θέσεων αλλά πλέον θεωρείται επίσης βέβαιο ότι θα μεταφερθεί και ο χρόνος έκδοσης της, αφού θα πρέπει να φτάσουν στο ΑΣΕΠ και τα νέα αιτήματα, αφού πρώτα συγκεντρωθούν όλα στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής.

Με δεδομένες τις νέες εξελίξεις, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα προχωρήσει η έκδοση της συγκεκριμένης προκήρυξης εντός του 2019.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΙΤΗΜΑΤΑ, DEPT-Β, ΟΥΡΑ 3Κ, PROTEINOMENA


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!