Αιτήσεις θεραπείας 3Κ/2018: Πόσες έχουν υποβληθεί & εγκριθεί -Πότε τα αποτελέσματα

Στις 1.700 έχουν φτάσει, πλέον, οι αιτήσεις θεραπείας προς το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 3Κ/2018. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τις τελευταίες εβδομάδες ο αριθμός αυτός βαίνει μειούμενος (περίπου 4-5 καθημερινά), ωστόσο, καθώς είναι απρόθεσμες, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να περιμένει την λήξη της παράτασης για όσους εργάζονται με τους προσωρινούς πίνακες της 3Κ/2018 στα τέλη Δεκεμβρίου, και γι’ αυτό στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος τις επόμενες εβδομάδες, ώστε τα αποτελέσματα να ανακοινωθούν εντός Νοεμβρίου..

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής ένα μικρό ποσοστό των αιτήσεων έχουν γίνει δεκτές, χωρίς, πάντως, να προσδιορίζεται ο ακριβής αριθμός τους.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, 3Κ/2018, PROTEINOMENA


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!