Ξεκινάει το «Στέκι της Ευρώπης» από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, εγκαινιάζουν, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00, το «Στέκι της Ευρώπης», ένα νέο χώρο συνάντησης και διαλόγου για ευρωπαϊκά θέματα.

Το «Στέκι της Ευρώπης» θα στεγάζεται στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφ. Αμαλίας 8, Σύνταγμα) και θα φιλοξενεί πρωτοβουλίες και δράσεις ενεργών πολιτών και φορέων με στόχο την ανάπτυξη διαλόγου για το μέλλον της Ευρώπης.

200 πολίτες, φορείς και οργανώσεις, που αποτελούν τον πυρήνα αυτής της προσπάθειας, θα παραλάβουν, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κάρτες μέλους.

Την Παρασκευή 11/12 στις 15:00, σας καλούμε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη πρώτη εκπομπή μας από το χώρο αυτό, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο ΝGradio.gr (http://www.ngradio.gr), με θέμα «Νέοι και Ευρώπη». Στην εκπομπή θα συμμετάσχουν 10 οργανώσεις νέων καθώς και Ευρωβουλευτές.

Περισσότερες πληροφορίες για το «Στέκι της Ευρώπης»: κυρία Χριστίνα Καραϊτίδη (τηλ. 210 7272106)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση των εγκαινίων μέσω Livestreaming στη διεύθυνση www.ustream.tv/channel/europarlgr

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!