«Ο Αετός και το Θεριό»: Μουσικοθεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο στο Δ. Θέρμης

Ο Δήμος Θέρμης σε συνεργασία με τη Θεατρική και η Μουσική Ομάδα Εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Θεσσαλονίκης παρουσιάζει, αυτήν, τη μουσικοθεατρική παράσταση στο πλαίσιο του Θεατρικού Φθινόπωρου 2019.  Η είσοδος είναι ελεύθερη με προσφορά φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης. Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική παράσταση με γραμμική δραματοποιημένη αφήγηση αποσπασμάτων των βιβλίων του συγγραφέα και στοχαστή Ν. Καζαντζάκη. Οδύσσεια, Αναφορά στον Γκρέκο, Ζορμπάς, ασκητική και τραγούδια που έχουν ακουστεί από τον τραγουδοποιό και λυράρη Ν. Ξυλούρη.

Προσπαθήσαμε να «βάλουμε αντάμα» τους δυο αυτούς σπουδαίους κρητικούς σαν σύμβολα ελευθερίας εξάροντας τη δύναμη της ψυχής και του πνεύματός τους. Στην παράσταση συμμετέχουν εκπαιδευτικοί ως ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί και χορευτές.
Συντελεστές

Συντελεστές

Κείμενα, Οργάνωση, Σκηνοθεσία: Μερόπη Κόπτση

Συμμετέχουν

Αφήγηση: Μερόπη Κόπτση

Παίζουν: Γιάννης Ξενιτόπουλος, Γιώργος Καρούτας.

Τραγουδούν:  Μάκης Αϊβάζογλου, Μιχάλης Κανλής, Κυριάκος Ξανθόπουλος.

Κιθάρα: Κυριάκος Ξανθόπουλος

Κρουστά: Μάκης Αϊβάζογλου, Μιχάλης Κανλής.

Συμμετέχει: o Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου «Ο Ερωτόκριτος».

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!