Μοναδική η συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Δ. Κηφισιάς

Μια μοναδική συναυλία παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 από τον μεγάλο Μανώλη Μητσιά. Σε ένα όμορφο φθινοπωρινό βράδυ ο γνωστός καλλιτέχνης για περισσότερες από δύο ώρες καθήλωσε με την φωνή του το κοινό.

Τραγούδια όπως «Αυτά τα χέρια», «Επειδή σ΄αγαπώ», «Λούζεται η αγάπη μου» κ.α. συνεπήραν το κοινό που δεν έπαψε στιγμή να σιγοτραγουδά αυτές τις μεγάλες επιτυχίες. Ο Μανώλης Μητσιάς με την αναλλοίωτη στο χρόνο φωνή μάγεψε τους παρευρισκομένους. Ο μεγάλος καλλιτέχνης θα φιλοξενηθεί σε λίγες ημέρες στο Πανεπιστήμιο του Harvard στο πλαίσιο εκδηλώσεων της μεταφοράς του Αρχείου του Έλληνα ποιητή και στιχουργού Νίκου Γκάτσου στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, όπου με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό της σύγχρονης Ελλάδας μέσα από τους στίχους του ποιητή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, που καλωσόρισε τον συμπολίτη Μανώλη Μητσιά και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ.Βικέλας» Σίσσυ Παπασπύρου που του απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!