Μαρούσι: Παρουσίαση βιβλίου «Πολιτισμός & Εξωστρέφεια» του Δημοσιογράφου Κώστα Λασκαράτου - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
24
Μάρτιος
Back

Μαρούσι: Παρουσίαση βιβλίου «Πολιτισμός & Εξωστρέφεια» του Δημοσιογράφου Κώστα Λασκαράτου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Πολιτισμός & Εξωστρέφεια» του Δημοσιογράφου Κώστα Λασκαράτου. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στη Βορέειο Βιβλιοθήκη επί της οδού Στέφανου Δραγούμη 9, στο Κέντρο της Πόλης.

Το πρώτο βιβλίο του δημοσιογράφου Κώστα Λασκαράτου «Πολιτισμός & εξωστρέφεια»  αποτελεί ένα αφιέρωμα στην ελληνική πολιτιστική διπλωματία. Ένας «οδηγός» στα χέρια των ανθρώπων που αγαπούν τον πολιτισμό και την ισχυρή δύναμή του.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης.

 Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών – πρώην Υπουργός ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών – Τομεάρχης Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, Πολιτική Αναλύτρια RASS Μαρία Καρακλιούμη, Καθηγητής Πολιτιστικής Πολιτικής & Διοίκησης-Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» ΕΑΠ Γεώργιος Γκαντζιάς.

 Ο Συντονισμός θα γίνει από τον Διευθυντή του aftodioikisi.gr Χρίστο Βούζα και τέλος η αποφώνηση από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ιωάννη Νικολαράκο.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα με την υποστήριξη της Δνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου.

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρουσίαση Βιβλίου «Πολιτισμός & Εξωστρέφεια» του Δημοσιογράφου Κώστα Λασκαράτου

από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι.ΣΙΔΕΡΗΣ

Βορέειος Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου, Στέφανου Δραγούμη 9

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

ΏΡΑ 18:00

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας όπως ορίζονται σύμφωνα με COVID-19. Η είσοδος στην αίθουσα με πιστοποιητικά COVID.

Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων τηλ. 2132038354

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!