Εκδήλωση με βυζαντινούς ψαλμούς στο δήμο Ηρακλείου Αττικής

Σε κλίμα κατάνυξης και παρουσία του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, Φιλαδέλφειας & Χακληδόνος Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο εκδήλωση με βυζαντινούς ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας. Τους ύμνους έψαλλε η Βυζαντινή Χορωδία Σαλαμίνος «Ο Άγιος Μηνάς» υπό την διεύθυνση τουΑνδρέα Αναστασιάδη. Τις αναλύσεις των ύμνων έκανε ο Παύλος Φήμης. Την παρουσίαση και επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Μαρία Γαλακτοπούλου Σπετσιώτη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Φαρμάκης, η αντιπρόεδρος Μαίρη Ζούνη, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Γιάννης Κεσκινίδης, οικονομικών Στέφανος Λεζγής, πολιτισμού, παιδείας και αθλητισμού Δημήτρης Μπούκης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσηςΠασχάλης Γονατάς, η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δέσποινα Ασμακλή, εκπρόσωποι του κλήρου σε ενορίες του Ηρακλείου Αττικής, η πρόεδρος του σωματείου Αλκυόνη Κωνσταντίνα Ζαχαροπούλου, η γραμματέας του συλλόγου ρουμελιωτών Κατερίνα Μπαμπαΐτη καθώς και οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων 7ο Κωνσταντίνος Χασιώτης και 14ουΔημήτρης Καμπούρης.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο δήμαρχος απέδωσε τιμητική πλακέτα στους χορωδούς και ο μητροπολίτης Κωνσταντίνος έδωσε τις ευχές του για καλό Πάσχα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΨΑΛΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση