Δ. Θέρμης: Τα παιδιά προσφέρουν σε άλλα παιδιά δώρα για το Πάσχα

Λαμπάδες και δώρα για το Πάσχα προσέφεραν οι μαθητές του 1ου γυμνασίου του Κολεγίου Ανατόλια και του Pinewood American International School για άλλα, λιγότερο τυχερά παιδιά.

Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Θέρμης   επισκέφτηκαν χτες το Κολέγιο <ΑΝΑΤΟΛΙΑ> . Με πρωτοβουλία των μαθητών του 1ου Γυμνασίου του Κολεγίου, του διευθυντή κ. Στέλιου Αξαρλή και του υπεύθυνου καθηγητή κ. Νίκου Τσαπατσάρη και στο πλαίσια των σχέσεων σχολικών μονάδων με την τοπική κοινωνία και του Club <WELLFARE>, παραδόθηκαν πασχαλινές λαμπάδες και είδη πρώτης ανάγκης όπως ρούχα και παπούτσια, στα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών.

Σε μία άλλη επίσκεψη, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αυτή τη φορά, δόθηκαν πασχαλινές λαμπάδες που φτιάχτηκαν από τους μαθητές του Pinewood American International School στο πλαίσιο του project ART CLUB με πρωτοβουλία των μαθητών του σχολείου, της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων κ. Μίνας Μώρου, της υπεύθυνης καθηγήτριας κ. Fiona Gillies και του Συμβουλίου Μαθητών του Λυκείου (High School Council).

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΔΩΡΑ ΠΑΣΧΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!