Βουλευτής ΝΔ έχασε την έδρα της & διορίστηκε αμέσως στο Μαξίμου (έγγραφο)

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 2 Αυγούστου 2021 - 09:45
  • Comments Off
«Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώην βουλευτής, πολιτικός μηχανικός, Μαρία Ελένη Σούκουλη – Βιλιάλη, αναλαμβάνει σύμβουλος στο Γραφείο του Πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας», περιγράφει σε ανακοινωση του το Μέγαρο Μαξίμου.
Σημειώνεται ότι «η κ. Σούκουλη εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός από το 1998 και ως ιδιώτης επιστημονικός συνεργάτης έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον τομέα της παρακολούθησης ευρωπαϊκών επενδυτικών προγραμμάτων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών».

Ποια είναι η κ. Σουκούλη; Πρώην βουλευτής της ΝΔ που πριν λιγότερο από ένα μήνα έχασε τη βουλευτική έδρα Κορινθίας μετά από απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου.

Στις 30 Ιουνίου, η κ. Σούκουλη – Βιλιάλη δήλωνε: «Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι σεβαστή, όσο και εάν δεν είναι κατανοητή». Ισχυρίστηκε ότι «η Δημοκρατία μας χρειάζεται συνεχή εγρήγορση και αγώνα διότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ασήμαντοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της για ίδιον όφελος, έστω και εάν στο τέλος το μόνο που αποκομίζουν είναι η χλεύη και η απαξία».

Tελικά, κανείς («άριστος») δεν χάνεται.

Δείτε ολόκληρο το σχετικό έγγραφο με το οποίο η κ. Σουκούλη-Βιλιάλη αναλαμβάνει σύμβουλος του πρωθυπουργού ΕΔΩ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΣΟΥΚΟΥΛΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]