Βούλτεψη: Θα βρεθεί λύση για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών – Σχόλιο «φωτιά» για καθαρίστριες

Tη βεβαιότητα πως θα βρεθεί οπωσδήποτε λύση στις διαφωνίες για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων των ΑΕΙ, εξέφρασε σε δημόσιες τοποθετήσεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ και αναφερόμενη στην κόντρα πυ έχει εμφανιστεί μεταξύ των υπουργών Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, επιχείρησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας πως δε μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι δημιουργείται πρόβλημα στη χώρα από ένα ζήτημα που αφορά μια διαφωνία. Χαρακτήρισε μάλιστα ως «πολύ λογικό» να μη θέλει ο κ. Λοβέρδος να μη βάλει την υπογραφή του σε απολύσεις πριν καλά καλά φτάσουν τα ΦΕΚ με τις εξουσιοδοτήσεις των αρμοδιοτήτων του.

Ανάλογες τοποθετήσεις έκανε νωρίτερα μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM. Ωστόσο, στη ραδιοφωνική της συνέντευξη, προέβη σε ένα σχόλιο – φωτιά, καθώς αναρωτήθηκε για το εάν υπάλληλοι όπως οι καθαρίστριες θα πρέπει να ανήκουν στο δημόσιο τομέα.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι οι καθαρίστριες «δεν πρέπει να είναι κρατικοί υπάλληλοι».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΑΕΙ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!