Βολές Καλαφάτη κατά Μπουτάρη

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, σε τηλεοπτικό κανάλι της ΠΓΔτΜ, δήλωσε:

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, διαψεύδει έμπρακτα δικές του προηγούμενες δηλώσεις, ότι δηλαδή τη διπλωματία την ασκεί η εκάστοτε κυβέρνηση. Την ασυνέπειά του την έχουμε μάθει πια. Όμως, κάποια ζητήματα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για να αποτελούν αντικείμενο ανερμάτιστης και ατέρμονης ρητορικής. Υπάρχουν και όρια. Ιδιαίτερα όταν αυτή η ρητορική εκπορεύεται από τον πρώτο πολίτη της πόλης.

Είναι καιρός να καταλάβουν όλοι πως, όσο πιο υπεύθυνη και προβεβλημένη θέση κατέχει κάποιος πολιτικός παράγοντας, τόσο πιο μετρημένος και προσεκτικός οφείλει να είναι στον δημόσιο λόγο του, για θέματα που άπτονται διαχρονικών θέσεων και συμφερόντων της Ελλάδας στην εξωτερική πολιτική. Οι προσωπικές διαφοροποιήσεις, που μπορούν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης ξένων συμφερόντων στη διεθνή διπλωματική σκακιέρα, δεν έχουν θέση στην έκφραση επί εθνικών θεμάτων».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΒΟΛΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!