Τσοβόλας: Στη δικογραφία της Novartis αναφέρεται το όνομα πολιτικού προσώπου

Την ύπαρξη ονόματος πολιτικού προσώπου στη δικογραφία της Novartis επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ,

Συγκεκριμένα ο κ. Τσοβόλας είπε ότι στη δικογραφία με τις καταγγελίες για σκευωρία στην υπόθεση Novartis υπάρχει το όνομα πολιτικού προσώπου του οποίου τον τραπεζικό λογαριασμό έδωσαν οι αμερικανικές αρχές στην συνάντηση με τους Έλληνες εισαγγελείς στην Βιέννη.

Σε ερώτηση αν αναφέρεται στη δικογραφία το όνομα του πολιτικού, που πρόσφεραν τον τραπεζικό λογαριασμό του οι αμερικανικές αρχές στους Έλληνες εισαγγελείς ο Δημήτρης Τσοβόλας απάντησε: «Μάλιστα αναφέρεται το όνομα. Αναφέρεται από τον ίδιο. Δεν αναφέρεται ποιο πρόσωπο κλπ.»

Όσο για το αίτημα που κατέθεσε ώστε να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με τον Αντώνη Σαμαρά και τους εισαγγελικούς λειτουργούς Ράικου και Αγγελή, ο Δημήτρης Τσοβόλας εξήγησε ότι είναι στην κρίση της επιτροπής αν θα το κάνει δεκτό. «Αν θες να αναζητήσεις την αλήθεια πρέπει να ικανοποιεί τέτοια αιτήματα. Μέχρι τώρα έτσι προβλέπει το δίκαιο και στους πολίτες τους απλούς και την Βουλή», τόνισε ο δικηγόρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Σαμαράς έχει κάνει μήνυση στον κ. Παπαγγελόπουλο. Ως μηνυτής ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να καλέσει τον μηνυτή του. Εγώ ενεργώ και ως δικηγόρος κατά κύριο λόγο νομικά και ως πολίτης. Γιατί δεν μπορεί να μην ασκεί τα δικαιώματα ο όποιος εμφανιζόμενος ύποπτος όταν γίνεται μήνυση από κάποιον».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΟ, NOVARTIS, ΤΣΟΒΟΛΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!