Τσίπρας: Συγκαλώ Υπουργικό Συμβούλιο για να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση

Την βούληση της κυβέρνησης να ολοκληρωθεί άμεσα η τρίτη αξιολόγηση εξέφρασε ο πρωθυπουργός απαντώντας σε σχετικό ερώτημα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπο στη ΔΕΘ. «Θα συγκαλέσω άμεσα συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλιου για να προχωρήσει άμεσα, το συντομότερο δυνατό, η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «ο χρόνος μέρος της στρατηγικής της κυβέρνησης».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι τη βασική ευθύνη για καθυστερης για ολοκλήρωση β΄αξιολόγησης δεν την ειχε η κυβερνηση αλλά οι διαφορές μεταξύ ευρωπαίων και ΔΝΤ, προσθέτοντας με έμφαση: «Εμείς μπορούμε να ζήσουμε με και χωρίς το ΔΝΤ. Αυτό που δεν μπορούμε είναι το ΔΝΤ να έχει το πόδι του μέσα και το άλλο έξω από το πρόγραμμα. Και αυτό πρέπει να γίνει έως το τέλος του χρόνου και αφορά όλη την Ευρώπη».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΝΤ, ΤΡΙΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!