τι-είπε-ο-διονύσης-σαββόπουλος-για-την-71182
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 08.07.2019 | 10:05

Τι είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος για την εκλογή Μητσοτάκη

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Εγώ πιστεύω ότι θα καταφέρει ο Μητσοτάκης, δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει» δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος κληθείς να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

«Ο κόσμος είναι κουρασμένος αλλά δεν έχει χάσει τις ελπίδες τους» πρόσθεσε, σύμφωνα με το protothema.gr, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης ενώ απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «θα πρέπει να ωριμάσει».

Σημείωσε, δε, ότι αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν να εκμεταλλευτεί το εμφυλιακό κλίμα στο οποίο παλαιότερα είχε επενδύσει ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Ερωτηθείς για τις προσδοκίες του από τη νέα κυβέρνηση ο Διονύσης Σαββόπουλος απάντησε ότι «το πρώτο που περιμένω είναι δουλειές. Περιμένω ύφος στην εξουσία, να υπάρχει πολιτισμός, διάλογος και όχι η μισαλλοδοξία και το αλληλοφάγωμα».

Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι πολίτες είπε ότι «αυτη τη φορά η ψήφος ήταν πέρα από το αριστερά-δεξιά αλλά με την συνειδητοποίηση ότι το καράβι της Ελλάδας χρειάζεται έναν καπετάνια που να μπορεί να διαβάζει τον χάρτη και όχι το φλιτζανάκι του καφέ».

«Ο κόσμος έδειξε ότι καταλαβαίνει την πραγματικότητα πια, ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ότι πρέπει να τα καταφέρει ο Μητσοτάκης και να ωριμάσει ο Τσίπρας διαφορετικά θα δούμε άσχημα πράγματα» πρόσθεσε ο Διονύσης Σαββόπουλος και συμπλήρωσε ξανά ότι «δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει ο Μητσοτάκης, ο κόσμος είναι κουρασμένος αλλά δεν έχει χάσει τις ελπίδες τους».

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan