Τι είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος για την εκλογή Μητσοτάκη

«Εγώ πιστεύω ότι θα καταφέρει ο Μητσοτάκης, δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει» δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος κληθείς να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

«Ο κόσμος είναι κουρασμένος αλλά δεν έχει χάσει τις ελπίδες τους» πρόσθεσε, σύμφωνα με το protothema.gr, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης ενώ απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «θα πρέπει να ωριμάσει».

Σημείωσε, δε, ότι αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν να εκμεταλλευτεί το εμφυλιακό κλίμα στο οποίο παλαιότερα είχε επενδύσει ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Ερωτηθείς για τις προσδοκίες του από τη νέα κυβέρνηση ο Διονύσης Σαββόπουλος απάντησε ότι «το πρώτο που περιμένω είναι δουλειές. Περιμένω ύφος στην εξουσία, να υπάρχει πολιτισμός, διάλογος και όχι η μισαλλοδοξία και το αλληλοφάγωμα».

Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι πολίτες είπε ότι «αυτη τη φορά η ψήφος ήταν πέρα από το αριστερά-δεξιά αλλά με την συνειδητοποίηση ότι το καράβι της Ελλάδας χρειάζεται έναν καπετάνια που να μπορεί να διαβάζει τον χάρτη και όχι το φλιτζανάκι του καφέ».

«Ο κόσμος έδειξε ότι καταλαβαίνει την πραγματικότητα πια, ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ότι πρέπει να τα καταφέρει ο Μητσοτάκης και να ωριμάσει ο Τσίπρας διαφορετικά θα δούμε άσχημα πράγματα» πρόσθεσε ο Διονύσης Σαββόπουλος και συμπλήρωσε ξανά ότι «δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει ο Μητσοτάκης, ο κόσμος είναι κουρασμένος αλλά δεν έχει χάσει τις ελπίδες τους».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!