Θεοδωράκης: «Αποχωρώ από τη Βουλή πολιτικά ηττημένος, αλλά υπερήφανος για το Ποτάμι»

«Αποχαιρετώ τη Βουλή πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος, αλλά υπερήφανος για το Ποτάμι και αισιόδοξος ότι ο σπόρος που ρίξαμε θα ανθίσει ξανά».

Με τα λόγια αυτά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, που δεν θα κατέβει στις επικείμενες εκλογές, αποχαιρέτησε τη Βουλή, ύστερα από περίπου πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Σώμα.

Ο κ. Θεοδωράκης έκανε έναν μίνι απολογισμό της κοινοβουλευτικής του θητείας, σημειώνοντας πως το κόμμα του δεν άκουσε αυτούς που του λέγανε να κρυφτεί και να περιμένει μια άλλη συγκυρία και εποχή που όλα ως δια μαγείας θα έχουν αλλάξει.

Μάλιστα, απήγγειλε στίχο του Χριστιανόπουλου που λέει «ας μη με κατηγορήσουν με ευκολία πως δεν έσκαψα βαθιά», προκειμένου να σημειώσει πως το Ποτάμι προσπάθησε πολύ όλα αυτά τα χρόνια να παρουσιάσει μια θετική εικόνα.

«Δεν ξέρω κάποιοι άλλοι μπορεί να καμώνονται ότι τα καταφέρνουν εύκολα εμείς όμως παιδευτήκαμε πολύ για κάθε θέση, ομιλία, εξαντλούσαμε καθημερινά τα όρια της αναζήτησης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, έστειλε μήνυμα στους 86.000 πολίτες που ψήφισαν το κόμμα του στις ευρωεκλογές λέγοντας, πώς δεν θα πρέπει να χάσουν αυτό που τους έκανε Ποτάμι, να είναι και υπερήφανοι για όσα κατάφεραν.

«Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη περίοδο. Μετά τις εκλογές χρειάζονται γρήγορες και γενναίες αποφάσεις και να σταματήσουμε να σκιαμαχούμε με φαντάσματα αλλά να πάρουμε μεταρρυθμιστικές αποφάσεις που έχει ανάγκη ο τόπος», είπε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΗ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]