Θεοχάρης για Χαλκιδική: Δεν χρειάζεται οι τουρίστες να διακόψουν τις διακοπές τους

«Δεν είχαμε ζημιές σε κτίρια αλλά σε εξωτερικές κατασκευές και υποδομές. Έχουμε επικοινωνήσει με τους αρμοδίους ώστε να υπάρξει άμεσος έλεγχος όλων των επιχειρήσεων τουρισμού στην περιοχή» τόνισε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης μιλώντας για τη θεομηνία που έπληξε τη Χαλκιδική στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» με τον Μάνο Νιφλή και τον Κώστα Αλατζά.

Ο κ. Θεοχάρης είπε ότι «θέλουμε να καθησυχάσουμε τους τουρίστες, η θεομηνία έχει περάσει. Δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος και λόγος ανησυχίας. Δεν υπάρχει λόγος οι τουρίστες ούτε να διακόψουν τις διακοπές τους, ούτε να να τις αναβάλλουν όσοι έχουν προγραμματίσει να έρθουν».

Ο κ. Θεοχάρης πρόσθεσε ότι υπάρχει κινητοποίηση από τα αρμόδια υπουργεία και τις υπηρεσίες ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν τα προβλήματα και κοιτάμε πώς να βοηθήσουμε τις ξενοδοχειακές και άλλες μονάδες».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, VIDEO


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!