ΣΥΡΙΖΑ: «Προς τι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη;» - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
28
Νοέμβριος
Back
ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Προς τι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη;»

ΣΥΡΙΖΑ: «Προς τι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη;»

«Ήλθε στη Θεσσαλονίκη, τα άκουσε από τους βουλευτές του κόμματός του και απήλθε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία επίσκεψη περίπου τεσσάρων ωρών, αφού αυτός ήταν ο χρόνος που θεώρησε πως αξίζει να αφιερώσει στη δεύτερη πόλη της χώρας».

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, η οποία έγινε στο πλαίσιο των στο πλαίσιο των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους φορείς ενόψει της 85ης ΔΕΘ.

«Εκτός όμως από τους φορείς ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε απολογούμενος στους πολιτευτές της ΝΔ οι οποίοι και διαμαρτυρήθηκαν, καθώς ο πρωθυπουργός αγνόησε παντελώς τη Θεσσαλονίκη στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Ένας πρωθυπουργός των μεγάλων λόγων αλλά των ελάχιστων έργων. Κάτι για το οποίο θα αναγκαστεί να απολογηθεί εκ νέου, αυτή τη φορά στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν ανακοίνωσε κανένα νέο έργο εκτός εάν θεωρεί νέα τα έργα τα οποία ανακοίνωσε και πέρυσι και από τα οποία τα περισσότερα είχαν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Ήλθε, είδε και απήλθε, λοιπόν στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, χωρίς να κομίσει σχεδόν τίποτε εκτός από εσωκομματική γκρίνια και ανούσιες εξαγγελίες.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουμε τίποτα πια να περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την καταρρέουσα κυβέρνησή του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!