συριζα-οι-αντιφάσεις-γεραπετρίτη-επ-464573
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 29.08.2022 | 17:25

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι αντιφάσεις Γεραπετρίτη επιβεβαιώνουν την ενοχή Μητσοτάκη»

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε και πάλι ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. Μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχε ο Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας με τον Γιώργο Γεραπετρίτη στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή την περασμένη Παρασκευή, τώρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε νέα ανακοίνωση.

«Ο κ. Γεραπετρίτης που δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ότι «κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους» παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά προεξοφλεί ότι δεν προέκυψε τίποτα από την υποκλοπή, είναι ο ίδιος κ. Γεραπετρίτης που τηλεφωνούσε πριν είκοσι μέρες στον κ. Ανδρουλάκη για να τον καλέσει σε κατ΄ ιδίαν ενημέρωση για τους λόγους παρακολούθησής του;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: «Αφού κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους, πώς ο κ. Μητσοτάκης είπε προχθές στη Βουλή πως «από την πρώτη ώρα που η κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά έλαβα γνώση των γεγονότων, η κυβέρνηση κάλεσε τον ενδιαφερόμενο να ενημερωθεί προσωπικά, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν;»

Και καταλήγει: «Οι διαδοχικές αντιφάσεις των κυβερνητικών στελεχών είναι η διαρκής απόδειξη της ενοχής Μητσοτάκη. Δεν απαντούν στα αυτονόητα ερωτήματα γιατί ξέρουν αυτό που έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός: Ότι κάθε λέξη που ξεστομίζουν επιβεβαιώνει πως αυτός είναι ο εγκέφαλος της παρακρατικής σπείρας».