ΣΥΡΙΖΑ: Κατά της άμβλωσης τάχθηκε η νέα υφυπουργός Χρ. Αλεξοπούλου
Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκης, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον πρωθυπουργό να δώσει μια σαφή απάντηση για την τοποθέτηση της Χριστίνας Αλεξοπούλου, στη θέση της νέας υφυπουργού υποδομών, η οποία έχει ταχθεί κατά του δικαιώματος της άμβλωσης.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του, ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει:
Όταν ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι θα φτιάξει «κυβέρνηση ενός κόμματος, αλλά όχι ενός χρώματος», δεν φανταζόμασταν ότι στις «αποχρώσεις» θα περιλαμβάνονται και θέσεις της «Νίκης».
Η κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, νέα υφυπουργός υποδομών, έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν κατά της άμβλωσης και της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος μιλώντας για τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού».
Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια σαφή απάντηση για αυτή την επιλογή του. Όπως φαίνεται, στη «Δεξιά του Κυρίου» τα αυτονόητα δικαιώματα των γυναικών δεν έχουν θέση.
Προτεινόμενα άρθρα
21.06.2026 | 21:00
21.06.2026 | 15:00
21.06.2026 | 12:00






