συριζα-κατά-μητσοτάκη-οι-πολίτες-νιώσ-464573
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 22.11.2022 | 16:42

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Οι πολίτες νιώσουν στο πετσί τους κάθε μέρα την εξοργιστική αλαζονεία του

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός σήμερα (22.11.2022) στην Αχαΐα.

«Όταν ο πρωθυπουργός των Πάτσηδων, των υποκλοπών και της ακρίβειας τολμά και μιλά για προστασία των πολιτών και σταθερότητα, εννοεί σταθερότητα στις εκρηκτικές ανατιμήσεις, τη μείωση των εισοδημάτων, τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου από κάθε λογής γαλάζιες ακρίδες και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Οι πολίτες νιώθουν στο πετσί τους κάθε μέρα όχι μόνο τα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη αλλά και την εξοργιστική αλαζονεία του», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Και έχει καταλάβει μέχρι και ο ίδιος πλέον», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές, όσα ψέματα και να πει, όσα πλαστά διλήμματα και να θέσει, θα αποτελέσει μία θλιβερή ανάμνηση».