ΣΥΡΙΖΑ για «Αντώνης Τρίτσης»: Να κατέβει ο Πέτσας από το συννεφάκι του  

Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης": Διαμαρτυρίες δημάρχων για την ΚΥΑ -Τι απάντησε ο Πέτσας

ΣΥΡΙΖΑ για «Αντώνης Τρίτσης»: Να κατέβει ο Πέτσας από το συννεφάκι του  

Το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Στέλιος Πέτσας έδωσε την τελευταία ημέρα παράταση ενός και όχι δύο μηνών, όπως ζητούσαν οι δήμαρχοι, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στηλιτεύουν ο τομεάρχης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης και Μ. Χατζηγιαννάκης. Ζητούν, δε, από τον κ. Πέτσα να «κατέβει από το συννεφάκι του»!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ:

Την τελευταία μέρα υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα Τρίτση (31.03.21!) επέλεξε ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών, προκειμένου να δώσει παράταση ενός μηνός, αδιαφορώντας για το αίτημα της ΚΕΔΕ με το οποίο ζητούσε δίμηνη παράταση και δηλώνοντας παράλληλα πως το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» παίρνει σάρκα και οστά.

Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να διαλύσουμε το όμορφο όνειρο του κ. Πέτσα, πληροφορώντας τον πως είναι αδύνατον μέσα σε λιγότερο από 30 μέρες, καθώς μεσολαβεί και η Μεγάλη Εβδομάδα, οι Δήμοι να καταφέρουν να υποβάλλουν προτάσεις για έργα που δεν ξέρουν καν αν πρέπει να εντάξουν, αφού το πλάφον παραμένει άγνωστο και κάποτε θα ανακοινωθεί.

Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική και μόνο ένα Πασχαλινό θαύμα θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Είναι πια προφανές πως η ανικανότητα της Κυβέρνησης συνολικά και η κακή αντιγραφή του προγράμματος «Φιλόδημος» του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στοιχίζουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφαιρούν αναπτυξιακές μονάδες και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Καλούμε έστω και τώρα τον Αν. Υπουργό να κατέβει από το συννεφάκι του, να ενημερωθεί σωστά και να πράξει τα δέοντα, αναθεωρώντας τις αποφάσεις του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, ΠΕΤΣΑΣ, ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!