«Συγκεντρωσιάρχης» Παπανδρέου, Καμίνη για υποψηφίους: Social «ναι» αλλά, κυρίως, προσωπική επαφή (φωτο)

Στην εποχή των social media και του internet οι συγκεντρώσεις όχι μόνο δεν έχουν πεθάνει αλλά, τουναντίον, ζουν και βασιλεύουν. Το αποδεικνύουν καθημερινά οι υποψήφιοι βουλευτές και αιρετοί της Αυτοδιοίκησης τόσο στην περιφέρεια όσο και στο κέντρο που ακολουθούν και τις δύο οδούς. Το επιβεβαιώνει με δήλωσή του στην aftodioikisi.gr ο «συγκεντρωσιάρχης» στα «πέτρινα χρόνια» (2004) του Γιώργου Παπανδρέου και μετέπειτα (2010) του Γιώργου Καμίνη, Θάνος Πατσέλος, που μέσα από την οργάνωση των συγκεντρώσεων με την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, έβαλε το λιθαράκι του για τις εκλογικές νίκες στις εθνικές εκλογές του 2009 και τις δημοτικές του 2010: «Το facebook και γενικότερα τα social media είναι ένας τρόπος επικοινωνίας του πολιτικού αλλά χωρίς την προσωπική επαφή παραμένει κενός περιεχομένου. Γι’ αυτό το λόγο, κατά την άποψή μου, οι, σωστά οργανωμένες, συγκεντρώσεις, είτε μικρότερης είτε μεγαλύτερης κλίμακας, αποτελούν το Α και το Ω  για κάθε πολιτικό. Χωρίς αυτές ούτε εκείνος μαθαίνει από τον κόσμο, ούτε ο κόσμος τον μαθαίνει πραγματικά», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Πατσέλος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, SOCIAL MEDIA, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΘΑΝΟΣ ΠΑΤΣΕΛΟΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΑΡΧΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!