Στον ΥΠΕΣ η εναλλακτική πρόταση των Οικολόγων Πράσινων για τα σκουπίδια Αττικής

Με τον υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση συναντήθηκαν σήμερα μέλη των Οικολόγων Πράσινων (βλ. σχετικό θέμα της aftodioikisi.gr εδώ) προκειμένου να του παρουσιάσουν την πρότασή τους για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Όπως είπε ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Νίκος Χρυσόγελος, ο κ. Ραγκούσης τούς ζήτησε να υπάρξει και νέα συνάντηση στην οποία θα συμμετάσχει και η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.

Σύμφωνα, δε, με τον κ. Χρυσόγελο, η πρόταση των Οικολόγων Πράσινων αποτελεί μια εναλλακτική λύση για την Αττική, με οικολογική κατεύθυνση που μπορεί να συγκεντρώσει τη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Για την πρόταση των Οικολόγων σχετικά με τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Αττικής, βλέπετε τα σχετικά θέματα της aftodioikisi.gr, κάνοντας κλικ εδώ και εδώ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!