Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντησή για τις διακοπές του στη Μύκονο
Με σκωπτικό ύφος, επιχείρησε ο Στ. Κασσελάκης να δώσει μια απάντηση για τις διακοπές του στη Μύκονο που έγιναν αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης αλλά πεδίο σύγκρουσης με τους εργαζομένους της «Αυγής».
Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης με μια ανάρτηση, την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία από ερημική παραλία και στην οποία απεικονίζεται η σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, έδωσε την δική του απάντηση στις κυβερνητικές πηγές, οι οποίες νωρίτερα σήμερα έκαναν λόγο για «παρατεταμένη έκθεση» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον μυκονιάτικο ήλιο.
Ο κ. Κασσελάκης, στην ανάρτησή του, λέει μεταξύ άλλων ότι έμεινε στη Μύκονο έξι μέρες, πήγε με το (προσωπικό) πλοίο της γραμμής και έμεινε σε (παλάτι) δίκλινο δωμάτιο.
Δείτε την ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη:
Φωτό από τις πολυήμερες χλιδάτες διακοπές μου στη Μύκονο. Έμεινα έξι μέρες (μήνες για την προπαγάνδα), πήγα και γύρισα με το προσωπικό μου… πλοίο της γραμμής, μείναμε σε ένα δίκλινο… παλάτι, πήγα στο… ιδιωτικό μου γυμναστήριο στο κέντρο της πόλης μαζί με τα παιδιά που… pic.twitter.com/iZKguHNDig
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 9, 2024
Προτεινόμενα άρθρα
30.05.2026 | 10:59
30.05.2026 | 08:59
30.05.2026 | 08:25






